måndag 30 maj 2011

Freya leker modell/träsktroll


Alexandra tog så fina bilder på utställningen så jag frågade om hon ville hjälpa mig ta lite fler på Freya så vi körde till Borggården i Maria Park så Freya kunde springa löst. Det började bra och Freya ställde sig fint, hon sprang omkring som en vilde och medans jag och Alexandra stod och pratade hoppade/trillade hon ner i fontänen/dammen, eftersom hon inte gillar vatten känns det inte så troligt att hon hoppade i men där låg plastpåsar och flöt omkring och man vet aldrig om de va tillräckligt spännande för att risker lite vatten....Jag och Alexandra fick iaf springa över och få upp henne ur fontänen eftersom den va för djup att komma ur själv. Hon stod med tassarna långt över huvudet och klorna ute på fontänkanten, försökte nog dra sig upp, lite rädd va hon nog. Men väl uppe skakade hon av sig och så va allt frid och fröjd igen. Så skönt med en hund som kan avreagera sig så snabbt.


Det va skitigt, äckligt vatten och Freyas päls va inte speciellt rolig efter doppet så det blev istället lite lättsamma bilder.
Som om inte det äckliga fontänvattnet stank tillräckligt hittade Freya en helt underbar fågelskit att rulla sig i. Enligt Freya kunde det inte dagen inte bli bättre.
Vi skulle iväg till Sofiero och käka glass så vi tänkte att Freya får torka lite innan vi hoppar in i bilen.
Freya yrde på i full fart så hon blev torr ganska snart och vi tog några sista bilder innan vi hoppade in i bilen igen. Trotts att hon va torr hade inte stanken försvunnit utan bara blivit värre av fågelskiten så nu stank hela bilen, tur att man hann vädra bilen lite innan jag skulle lämna tillbaka den till mamma :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar